REASZFALT – Lakossági tájékoztató

Lakossági tájékoztató

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakókat, hogy a Reaszfalt Kft kivitelezésében Nagyatád, Bajcsy-Zsilinszky utcában a Baross Gábor utca – Munkás utca közötti szakaszán a burkolatfelújítási munkák 2024. július 29-én megkezdődtek.

Kivitelezési munkák során a Bajcsy-Zsilinszky utca Baross Gábor – Munkás utca közötti szakaszán az alábbi helyszíneken történik munkavégzés:

  • teljes felületen profilmarást követően új aszfalt kopóréteg építése,
  • útszegélyek szükség szerinti cseréje, javítása,
  • aszfaltos járdaburkolatok terv szerinti felújítása, járdaszegélyek cseréje, építése,
  • jelzőlámpás csomópont és az érintett útcsatlakozások járdakapcsolatainak átépítése, akadálymentesítése, taktilis jelzőkövek beépítése,
  • jelzőlámpás csomópontban a jelzőberendezések cseréje, új jelzőberendezések elhelyezése a gyalogosok és kerékpárosok átvezetésének elősegítésére.

A munkálatok ideje alatt a forgalmi sáv melletti parkolóhelyek szakaszosan (a munkák előrehaladásának ütemében) részlegesen lezárásra kerülnek. Időszakosan a munkavégzések helyszínén megállási tilalom kerül bevezetésre, hogy az út melletti szegélyek elbontása, valamint az új szegélyek építése folyamatosan haladjon.

Az aszfaltmarás idején, ill. az új aszfaltburkolat építésének idejére a teljes szakaszon időszakosan megállási tilalom kerül bevezetésre, hogy a munkák folyamatos előrehaladását a parkoló gépjárművek ne akadályozzák!  

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy az érintett szakaszokon a területet szabadon hagyni szíveskedjenek!

A kellemetlenségekért előzetesen is elnézésüket és türelmüket kérjük!

Bízva a szíves együttműködésükben:

 Vén István
REASZFALT KFT
fő-építésvezető

Megszakítás