Nagyatád, itt vagyok!

Pályázat címe: „Nagyatád, itt vagyok!”
Pályázat azonosítószáma: TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2021-02191
Kedvezményezett: Nagyatád Város Önkormányzata Nagyatádi Kulturális és Sport Központ
Megvalósítás időtartama: 2021. szeptember 1 – 2022. december 31.
A projekt összköltsége: 4.500.000,- Ft
A támogatás intenzitása: 100 %

A projekt kertében megvalósuló tevékenységek:

A „Nagyatád, itt vagyok!” elnevezésű projekt célja a 10-26 év közötti nagyatádi fiatalok – a nagyatádi gyermek és ifjúsági korosztály – közösségi életének élénkítése és fejlesztése egy városi szintű, több művészeti területet magában foglaló tehetségkutató programsorozat megvalósítása által.
A projekt megvalósítása során a helyi fiatalok számára egy közös, összetartozást erősítő szabadidős, különböző művészeti ágakban meghirdetésre kerülő tehetségkutató programsorozat kerül lebonyolításra.
A tehetségkutató programsorozat lehetőséget biztosít a város tehetséges fiataljainak több művészeti ágban (színpadi előadások, digitális műfajok, vizuális megjelenés) történő bemutatkozásra. A művészeti és kulturális szabadidős programok során a fiatalok egyénileg és csapatban is megmutathatják magukat Nagyatád lakosságának.
A projekt keretében megvalósításra kerülő tevékenységek:

A megvalósításra kerülő programsorozat helyszíne: Kulturális Központ

  • A tehetségkutató „ki mit tud?” programsorozat arculatának kialakítása és grafikai megjelenésének megtervezése
  • A programsorozathoz kapcsolódó versenykiírás elkészítése és a versenysorozat adminisztrációs feladatainak ellátása
  • Célcsoport toborzása – a „ki mit tud?” tehetségkutató programsorozat meghirdetése, a helyi televízióban és hirdetőújságban, figyelemfelhívó kampány közzététele a Facebook közösségi oldalon
  • A programsorozat lebonyolítása, megvalósítása

A projekt során megvalósításra kerülő rendezvények a gyermekeket és fiatalokat célzó, a helyi közösség erősítését elősegítő programsorozat keretében színpadi műfajokban, egyéni és csoportos formációkkal (zene, ének, tánc, vers, próza, egyéb előadóművészet), digitális műfajokban (film, fotó, mém) és vizuális megjelenésű műfajokban (rajz, festészet, szobor, karikatúra) kerülnek lebonyolításra.

A rendezvényeken öt főből álló zsűri értékeli az előadókat, előadásokat. A tehetségkutató rendezvénysorozat során a fellépők és a pályaművek között a közönség is kiválaszthatja a neki legjobban tetsző alkotást, előadást. A gálaest alkalmával kiállításra kerülnek a benyújtott pályaművek és a díjazott kisfilmek is vetítésre/bemutatásra kerülnek.

Megszakítás